søndag 1. mai 2011

Kranselag

Fredag 29. april var taket tett og vinduer og dører kommet på. Vi feiret sammen med tømrerne med hjemmelaget lapskaus, rundstykker, saft og kaffe. Tømrerne fikk en flaske edlere vann hver som så ut til å fall i smak (uten at det ble smakt på da...) Vi fikk storfint besøk av Eline og resten av skolestarterne på avdelingen. De fikk også mat og drikke før vi var på en liten omvisning.







Loftet



3 lags vinduer

















Takstolene i arken















Entrepenøren har laget ferdig veien i påsken ned lags kortsiden av huset. Her er gruset også.



2 kommentarer:

  1. Så fort det går, Elona. Det ser utrolig bra ut, gleder meg til å se det ferdig. Når beregner dere å kunne flytte inn? Håper Eline hadde en fin feiring, sendte en sms dagen etterpå :o) Her er alt vel, deilig med vår :o) Hils alle. Klemmer fra oss i Stavanger

    SvarSlett
  2. Hei Lene!
    Den opprinnelige kontrakten sier at huset skal stå klart i oktober, men siste plan er overtakelse i begynnelsen av august. De fikk vi det litt travelt;-) skal jo pakke ned og gjøre leiligheten klar til visning før sommeren da og sommeren er jo rett rundt hjørnet. spennende å se hva vi får til. her står alt bra til, men det er travle tider og sosiale happeninger går fløyten for tiden. God helg herfra;-)

    SvarSlett